Algemene voorwaarden

Oro y Plata

Oro y Plata is eigendom van Wallaert, Ilse.

Adres maatschappelijk zetel: Nieuwe Steenweg 202, 8420 De Haan
Telefoon: 0478/41 32 20 E-mail: info@oroyplata
IBAN: BE03 0017 0005 9584 – BIC (SWIFT): GEBABEBB
Ondernemingsnummer/BTW nummer: BE 0536.331.311
Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

BETALING

Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendingskosten.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. oroyplata.be is niet aansprakelijk voor druk-en zetfouten.

Wanneer u bestelt worden de producten pas verzonden na ontvangst van uw betaling. Er kan betaald worden via overschrijving of met uw bankkaart via Bancontact, IDeal en Sofortbanking.

Betaling via overschrijving via:

IBAN: BE03 0017 0005 9584 – BIC (SWIFT): GEBABEBB

BESTELLING

Na het plaatsen van je bestelling krijg je een mail met de bevestiging van je bestelling.
De bestelling wordt pas verstuurd nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

De bestelde artikelen worden een week voor u gereserveerd. Daarna worden ze terug te koop aangeboden. Hiervan zult u eveneens een mail ontvangen.

Wil je je bestelling annuleren. Gelieve dit te laten weten via e-mail op info@oroyplata.be

Door het plaatsen van een bestelling komt u automatisch in ons klantenbestand terecht. Deze gegevens worden in geen enkel geval aan derden doorgegeven.

In geval van overmacht is oroyplata.be niet aansprakelijk indien haar verbintenissen niet kunnen nagekomen worden.
Onder overmacht wordt verstaan: vertraging of nalatigheid bij de leveranciers/fabrikanten, storingen in het internet, elektriciteit, mailverkeer of door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, overheidsmaatregelen en ziekte.

Rechtbank
Het Belgisch recht is van toepassing.
Bij betwisting/geschillen is de rechtbank van Veurne bevoegd.

VERZENDING

Verzendingen in België zijn gratis!

De bestelde goederen worden geleverd van zodra de betaling binnen is. Er wordt naar gestreefd om de goederen dezelfde dag of ten laatste de dag erna op te sturen. De goederen worden verstuurd met Bpost. De goederen zullen dus bij u geleverd worden ten laatste binnen de 48u. Indien de levering toch later zou plaatsvinden dan wordt u hiervan via mail op de hoogte gebracht. Wij zijn niet aansprakelijk voor het overschrijden van de leveringstermijn. Dit kan dan ook geen aanleiding geven om de koop te verbreken of een schadevergoeding te eisen.
De levering is op risico van de koper.
Mochten er onverwacht toch enkele producten niet meer in voorraad zijn dat wordt u hiervan eveneens verwittigd. U kunt dan kiezen om uw bestelling alsnog kosteloos te annuleren of het product dat niet in voorraad is te annuleren.
oroyplata.be is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending door Bpost. De goederen worden met zorg verpakt zodat kans op beschadiging miniem is.

ANNULATIES OF OMRUILING

U hebt steeds het recht om de goederen binnen de 14 dagen terug te sturen en dit zonder motief of boete. Gelieve mij hiervan te verwittigen via mail. De artikelen dienen nog in perfecte en ongebruikte staat te zijn en in de originele verpakking te zitten. Van zodra ik de artikelen samen met uw mailtje ontvangen hebben wordt het bedrag terug op uw rekening gestort. Indien mogelijk had ik dan wel graag geweten wat de precieze reden hiervoor was maar dit is niet verplicht.
Het terugsturen gebeurt op kosten van de klant.